Business Game regisztráció

Businessgame

Egy nem mindennapi játékra hívunk: bújj egy áruház-igazgató bőrébe, és vezess egy Tesco áruházat!
Vigyázz: a feladat nem kicsi – de a nyeremények sem azok!
Rád – és csapatod másik két tagjára is – egy-egy iPhone 5 S telefon, vagy Apple iPad, vagy Apple iPad mini vár, de könnyen lehet, hogy Tiétek lesz a fődíj: a londoni utazás, ahol nemcsak a város, de egy angol Tesco áruház mindennapi életét is megismerhetitek!

Ebben az angol nyelvű, 18 fordulós, valós idejű áruházvezetési szimulációban Tesco áruház-igazgatóként komoly feladat vár Rád! 6 héten keresztül kell vezetned csapatodat és virtuális áruházatokat. Ne hidd, hogy egyszerű lesz a feladatotok, hiszen Csehország és Lengyelország legjobb egyetemistái ellen kell megcsillogtatnotok szervezési-, logisztikai-, kereskedelmi és vezetési képességeiteket.

Tehát nincs más dolgod, mint


  • Áruház-igazgatóként „kinevezni” két barátodat, akik a csapatban kereskedelmi- és vevőszolgálati igazgatóként segítik majd a munkádat.
  • Regisztrálni csapatodat március 16-ig: tedd meg most, itt!
  • Március 24-gyel kezdődően 6 héten és 18 körön keresztül vezetni az áruházad: elhárítani minden akadályt a sikeres működés útjából, és maximalizálni a profitodat.
  • Megnyerni a játékot, és elutazni Londonba...

Úgy érzed, ez túl nagy feladat? Ha a játék helyett inkább arra vagy kíváncsi, mit adhatunk Neked itt, a valóságban, nézz körül ezen az oldalon! Itt 20 féle frissdiplomás területet találsz, ahol a Tesco egy teljesen más oldalát is megismerheted: hiszen a Tesco, amit ismersz, csak a történet egyik fele...

median